Online gegevensverrijking

U werkt razendsnel en foutloos met online gegevensverrijking van Dataexe. Met 1 druk op de knop vullen we benodigde gegevens aan. Nooit meer overbodig gegevens invoeren, opzoeken of controleren. Onze servers staan tot uw beschikking. Voor betrouwbare prestaties.

De gegevensverrijking van Dataexe toont direct feilloos de gegevens die horen bij uw zoekterm. Bijvoorbeeld het adres dat hoort bij een postcode, of de kenmerken van de auto die horen bij een kenteken. Doordat u de gegevens automatisch worden aangevuld, hoeft u niets meer te zoeken. Dat is wel zo snel. En spel- en tikfouten behoren hierdoor tot het verleden.

Afstandbepaling in 1 klik
Het bepalen van afstanden vormt een belangrijk deel van uw dagelijks werk. Hoever is het van locatie A naar B? Binnen een muisklik geeft Dataexe u het antwoord op uw vraag. Zelf uitzoeken hoeft niet meer. Bespaar tijd en moeite.
Lees meer over kilometerbepaling

Automatisch voertuiggegevens aanvullen
Stel u voor: u voert een kenteken van een auto in. Direct verschijnen alle overige kenmerken in beeld: merk, type, bouwjaar, transmissie, brandstof et cetera. U hoeft niets op te zoeken en in te voeren, uw gegevens zijn foutloos. Dankzij gegevensverrijking van Dataexe.
Lees meer over automatische voertuiggegevens aanvullen

Postcode- en adresverificatie
Het is van belang dat adresgegevens in uw applicatiekloppen. Dataexe helpt u daarbij. Met een simpele webservices-call stuurt u
adresgegevens in en ontvangt u direct de juiste postcode. Uw applicatie verwerkt alles in de achtergrond. Andersom werkt dit vanzelfsprekend ook: u stuurt dan de postcode met huisnummer in en ontvangt het juiste adres.
Lees meer over postcode- en adresverificatie

Aanrijdtijd bepalen
Specifiek voor de alarmcentrales en bergingsbranche heeft Dataexe een product ontwikkeld dat aanrijdtijden van bergings- en pechhulpopdrachten berekent.
Lees meer over het bepalen van aanrijtijden