Digitale opdrachtenverstrekking

Verstrekt u veel opdrachten aan derden? Bijvoorbeeld transportopdrachten of bergingsopdrachten? Dataexe zorgt ervoor dat uw opdrachten automatisch terechtkomen in de systemen van uw leveranciers, ongeacht het systeem van uw relaties. Bellen of faxen is niet meer nodig. Makkelijk, veilig en beproefd!

Dataexe is gespecialiseerd in het koppelen van uw systeem aan de systemen van uw relaties. Werken uw relaties met verschillende systemen? Geen probleem. Door Dataexe hoeft u uw systeem niet aan te passen aan het systeem van uw relaties. Zelfs een koppeling met uw relaties via internet is niet nodig, zodat u zeker en veilig kunt werken. Kortom: wenst een professionele oplossing met efficiency als uitgangspunt!

Efficiënt autovervoer
Of het nu gaat om een verongelukte auto, een defecte auto of gewoon een leaseauto die moet worden opgehaald. Met een druk op de knop zet u uw opdrachten meteen door naar een berger of autotransporteur. Dataexe zet de opdracht volledig automatisch in het systeem van de klant. Zodra de auto getransporteerd is, ontvangt u direct een bericht. Inmiddels is Dataexe al jaren dé partij die vraag en aanbod voor u aan elkaar verbindt. U heeft er geen omkijken naar.

Zo koppelt Dataexe met partijen als ING Car lease, Carnext, Logicx, Mondial, SOS International, Europ Assistance, VHD. In totaal hebben wij koppelingen met meer dan 200 bedrijven.

Betrouwbaar personenvervoer
Directieleden en andere prominente medewerkers moeten zich razendsnel en veilig kunnen verplaatsen: de gewenste vervoerder moet op tijd aanwezig zijn en de chauffeur betrouwbaar. Dataexe koppelt de systemen van bijvoorbeeld Unilever digitaal aan die van de personenvervoerder.

Voor wie?
Dataexe is geschikt voor elke organisatie die werkt met veel, vooral repeterende, opdrachten. Veel toepassingen zijn mogelijk. Wij geven graag enkele voorbeelden:


Gebruikers van personenvervoer
Bedrijfsleven


Ministeries


Alarmcentrales


Gebruikers van autotransport
Alarmcentrales


Leasebedrijven al dan niet met vaste transporteurs


Garage- en autobedrijven


Bergers en autotransportbedrijven


Aanbieders van transport en vervoer
Bergers en pechhulpdiensten


(Auto)transporteurs


Taxibedrijven


Alarmcentrales


Importeurs


Garagebedrijven

Een aanspreekpunt voor al uw contacten
Hoeveel klanten u ook bedient, via Dataexe heeft u maar één aanspreekpunt. Ongeacht het systeem van de klant; wel zo handig. Want zo hoeft u niet langer alle relaties te woord te staan en technische vragen beantwoorden. De professionele Customer Service afdeling van Dataexe neemt het u allemaal uit handen.

De voordelen van onze dienstverlening


Ervaring - Dataexe heeft reeds jarenlange ervaring op dit onderwerp


Snel - opdrachten zijn direct op de plaats waar u ze wenst


Overzichtelijk - u neemt alleen contact op met Dataexe, wij doen de rest


Betrouwbaar - Dataexe heeft al haar systemen dubbel uitgevoerd


Gemakkelijk - de juiste vervoerder met 1 druk op de knop


Gegarandeerd veilig dankzij beveiligde verbindingen en digitale handtekeningen