Een ICT-oplossing voor elke bedrijfstak

De oplossingen van Dataexe passen bij elk bedrijf, in elke branche. Aan de basis van onze dienstverlening ligt het ketendenken: wij koppelen uw organisatie, zodat u moeiteloos, foutloos en efficiŽnt gegevens kunt uitwisselen. Met uw klanten, leveranciers ťn partners.

Alarmcentrales kunnen nog sneller werken
Als alarmcentrale verstrekt u dagelijks veel opdrachten. Dankzij de webservices van Dataexe kunt u die opdrachten veel sneller verwerken. Voorbeeld: u voert een kenteken in. Direct vult ons systeem de specificaties van de betreffende auto voor u aan in het formulier. Razendsnel en zonder risico op slordigheidfoutjes. En factureren doet u vervolgens snel en voordelig via Factuurarchief.
Lees meer over deze en andere oplossingen voor alarmcentrales

Berger en autotransporteurs efficiŽnt on the road
Als berger en autotransporteur zet u dagelijks veel ritten uit. Uw chauffeurs zijn het best in hun element op de weg. Dataexe helpt u om hen zo efficiŽnt mogelijk in te zetten. Bijvoorbeeld met ons systeem voor digitale vrachtbrieven. Na ondertekening op de handcomputer sturen we de vrachtbrief automatisch naar uw kantoor met een kopie naar uw klant en uw digitale archief. En factureren doet u vervolgens snel en voordelig via Factuurarchief.
Lees meer over deze en andere oplossingen voor bergers en autotransporteurs

Staat uw bedrijfstak er niet tussen?
Elk bedrijf kan profiteren van de producten en diensten van Dataexe. Of het nou gaat om het digitaal koppelen van processen, of het digitaal versturen en archiveren van vertrouwelijke documenten, online gegevensverrijking, domino-hosting en back-ups of web applets.
Lees meer over onze producten en diensten